Em dic Núria Font Ortega i sóc una dona decidida a millorar cada dia, a convertir-me en la millor versió de mi mateixa i amb una gran motivació per deixar sempre una impremta d’amor i cura al meu pas.

Somio amb un món on prevalgui l’amor i el respecte entre tots els éssers del planeta i per aquest motiu m’he proposat ajudar a expandir l’amor entre les persones.

Des de petita m’ha agradat col·laborar al benestar dels que tinc al meu entorn. Sent adolescent vaig començar a fer cursos de massatges i creixement personal, i després d’un període en el que vaig necessitar ajuda per retrobar l’alegria perduda, vaig sentir clarament el desig de dedicar-me professionalment a ser terapeuta.

Cromoteràpia basada en la Medicina Tradicional Xinesa, Kinesiologia, Shiatsu en Moviment, Biorressonància i Constel·lacions Familiars van ser les meves formacions més grans, alternades amb cursos més breus i molt aprenentatge autodidacte en alimentació i nutrició, PNL, meditació, coaching, fitoteràpia i remeis naturals, etc.

Amb la maternitat vaig fer una pausa en la meva pràctica professional i ha sigut uns anys després que he reprès les meves ganes de compartir tota aquesta experiència i coneixements. He  gestat durant molts mesos aquest projecte, buscant la manera d’adaptar aquesta necessitat de compartir a la meva vida actual.

He buscat la manera de digerir i donar nova forma, amb coherència, a tot l’après fins al moment, per oferir una eina útil i de fàcil assimilació per posar en pràctica.

Desitjo intensament que l’amor sigui cada dia més present i constant en tots nosaltres, estic segura que és la base per millorar el nostre món i seré molt feliç de poder col·laborar aportant la meva experiència i dedicació a qui vulgui que l’acompanyi.

Núria Font Ortega