Com fer que les afirmacions funcionin

Afirmacions que funcionen

Has sentit mai a parlar de les afirmacions? Les has provat? T’han funcionat? En aquest article t’explicaré un ingredient molt important per millorar la seva efectivitat.

Les afirmacions són declaracions en primera persona, present i positiu. S’utilitzen per atreure la realitat que afirmes a la teva vida, i es tracta d’anar-les repetint diverses vegades al dia. Per exemple:

Soc una persona pròspera

El meu cos irradia salut

Aconsegueixo fàcilment els meus objectius

Les recomana moltíssima gent i molta altra les critica. Jo personalment les he utilitzat molt, però no em van començar a funcionar fins que vaig descobrir l’ingredient que avui us vull compartir.

El motiu pel qual es considera que funcionen és perquè:

  • T’ajuden a transformar les creences limitants que tens al respecte d’aconseguir el teu objectiu;
  • T’ajuden a vibrar en ressonància amb allò que vols atreure.

Els motius pels quals potser no et funcionen són:

  • Sents que estàs dient una mentida, no et creus l’afirmació i fins i tot et pots sentir incòmode/a repetint-la, per tant no estàs vibrant en ressonància amb el teu objectiu;
  • No et creus mereixedor/a d’aconseguir el teu objectiu, pel que la teva projecció no és coherent, envies missatges contradictoris a la teva ment;
  • No fas res més per aconseguir el teu objectiu que repetir les afirmacions.

Jo estic convençuda que les afirmacions poden ajudar molt a facilitar un canvi personal, però crec que han d’anar acompanyades de tot un treball personal complet. També crec que has d’accionar-te, fer les accions que estiguin al teu abast per tal d’aconseguir el teu objectiu. Per exemple alimentar-te i cuidar-te correctament si desitges millorar la teva salut, o enviar currículums i preparar-te correctament per a les entrevistes si desitges una nova feina.

A part d’aquestes premisses que per a mi són bàsiques, l’ingredient del que et parlava més amunt és el fet d’incloure les teves resistències o dificultats en l’afirmació de diferents maneres:

  • Incloure directament la dificultat a la frase. Per exemple: Escullo gaudir d’aquesta reunió tot i la meva timidesa; Em sento a gust amb el meu cos tot i el meu excés (o dèficit) de pes;
  • Permetre un augment gradual en el futur que comença en el present. Per exemple: Les meves finances milloren cada dia; Recupero fàcilment la meva salut; Em sento cada dia més satisfeta de mi mateixa;
  • Obrir-te al canvi. Per exemple: Em permeto que el bo i millor arribi a mi; M’obro a la prosperitat en tots els aspectes de la meva vida; Estic disposat/da a sanar la meva relació amb (el nom de la persona).

Tenir en compte aquests aspectes et permet sentir-te sincera en les afirmacions i acceptar la realitat tal com és, però començar a moure’t en direcció al teu objectiu.

A més, si t’hi has fixat bé, afegeixo “em permeto”, “m’obro”, “accepto”, “estic disposat/da”, “escullo”, tot són maneres de posar el poder en tu i no en l’atzar, el canvi parteix d’una modificació dels teus pensaments, actituds o accions i per tant, acceptes que el poder del canvi el tens tu i decideixes utilitzar-lo.

Si et ve de gust compartir algun comentari sobre la teva experiència amb les afirmacions o afegir algun ingredient més a la fórmula, m’encantarà llegir-te.

Comentarios

Aún no hay comentarios. ¿Por qué no comienzas el debate?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *